Home » Blessure VDL Glasgow van ‘t Merelsnest tegenvaller voor Jur Vrieling
nieuws

Blessure VDL Glasgow van ‘t Merelsnest tegenvaller voor Jur Vrieling

🔴 Holwierde
Jur Vrieling kan voorlopig niet de baan in met VDL Glasgow van ‘t Merelsnest en mist daardoor met zijn toppaard niet alleen het CHIO Aken, maar ook het Europees kampioenschap in Rotterdam. Glasgow heeft een lichte blessure opgelopen, zo meldt RTV Noord.

stadion CHIO Aken
Het stadion van het CHIO Aken.
📸 CHIO Aken | Andreas Steindl

VDL Glasgow van ‘t Merelsnest heeft de blessure in Geesteren opgelopen. ,,Op zich is er niet zoveel aan de hand. Op de MRI is er ook niet zoveel te zien. Glasgow loopt op zachte ondergrond ook goed. Alleen op beton kun je het zien”, zo zegt de teleurgestelde ruiter uit Holwierde tegen RTV Noord.

Vrieling is overigens wel van de partij in Aken (12 t/m 21 juli), maar als reserve met Davall. Doron Kuipers neemt met Charley de plek in van de Groninger in het team dat door Rob Ehrens in stelling wordt gebracht.

🔴 Stegen.net | RTV Noord