Jumping Amsterdam: Jur Vrieling en Glasgow van het Merelsnest klasse apart

Share
  • 28 januari 2017 13:31

door: redactie, 28 januari 2017 13:31

Amsterdam | STEGEN.NET

Jur Vrieling behaalde vrijdagavond een mooie overwinning tijdens Jumping Amsterdam. De ruiter uit Holwierde schreef met Glasgow van het Merelsnest de 1.50-rubriek op zijn naam.
Jur Vrieling won tijdens Jumping Amsterdam met Glasgow v/h Merelsnest de 1.50 op vrijdagavond.

Jur Vrieling won tijdens Jumping Amsterdam met Glasgow v/h Merelsnest de 1.50 op vrijdagavond.
FOTO: Arjen Schilperoord

Deze Telegraaf-prijs was een rubriek over twee omlopen. Maar vier combinaties wisten de beide rondes zonder kleerscheuren door te komen. Vrieling startte in de beslissende omloop als laatste. Hij stuurde de machtig springende Glasgow van het Merelsnest (Nabab De Reve x Darco) subliem rond.

Vrieling kwam uit op de winnende tijd van 33.15 seconden en zijn overwinning was goed voor een geldprijs van 6.875 euro. De Spanjaard Manuel Fernandez Saro eindigde met U Watch als tweede. De derde plaats was voor Emanuele Gaudiano met Chalou. Frank Schuttert werd knap vierde. Hij startte in de beslissende ronde als eerste met zijn 9-jarige Chianti´s Champion (v. Champion du Lys).