Grote belangstelling voor Subtop tweedaagse in Tolbert

  • 6 september 2019 11:32
door: redactie, 6 september 2019 11:32

📌 Tolbert
📝 STEGEN.NET

De tweede editie van de Subtop dressuur tweedaagse in Tolbert op 7 en 8 september kent een indrukwekkend deelnemersveld. Over de beide dagen worden bij de HJC-manege zo’n 500 proeven verreden. Bij de deelnemers onder andere Hans Peter Minderhoud, Anouk Noordman en Patrick van der Meer.

De organisatie is meer dan blij met de enorme belangstelling. ,,Het is fantastisch dat ons concept in een jaar zoveel landelijke bekendheid heeft verkregen”, zegt Rolinde Meursing van het organiserende L&R Horse Events.

Patrick van der Meer is één van de deelnemers in Tolbert.
📸 NH Photo

Bij de tweede editie is het programma flink uitgebreid. ,,Dit jaar hebben we ook de para-dressuur, Roelofsen Horsetrucks competitie en de Subli Cup. Daarnaast werden we enkele weken geleden benaderd door de KNHS of wij de finales voor de jeugdcompetities (Felix Hippisch Cup en GreenpointKostendrukkers Cup) wilden organiseren. Deze finales konden eerder vanwege slechte weersomstandigheden geen doorgang vinden. Wij zijn heel blij dat deze sponsoren en de KNHS ons vertrouwen hebben gegeven om te organiseren.”

Dankzij deze competitiewedstrijden op zaterdag en de kadervorming op zondag is er een aantrekkelijk programma ontstaan. Daarbij beschikt de HJC Manege over een prachtige locatie. Dit jaar mag de organisatie dan ook weer een zeer leuk deelnemersveld ontvangen. De entree is beide dagen gratis.