Geslaagde generale repetitie kerstshow Exloo

Share
  • 20 december 2019 08:00

door: Steven Stegen, 20 december 2019 08:00

📌 Exloo
📝 STEGEN.NET

De generale repetitie voor de nieuwe kerstshow in Hippisch Centrum Exloo is donderdagavond goed verlopen. Alles lijkt klaar voor de drie uitvoeringen komend weekend.

De Shetlanders tijdens de oefenavond in Hippisch Centrum Exloo.
📸 Steven Stegen

De organisatie rekent op zo’n 1500 bezoekers. De shows worden speciaal opgevoerd voor Drentse senioren en zijn niet door ‘gewoon’ publiek te bezoeken. ,,We weten dat veel ouderen eenzaam zijn. Wat is er dan mooier dan ze een mooie dag aanbieden”, lacht Gerda Kamps van Hippisch Actief, één van de organiserende partijen.

De senioren kunnen niet alleen gratis naar binnen, ze worden ook nog eens gehaald en gebracht en krijgen een natje en droogje. En dan is er nog de gevarieerde show van twee uur lang, met paarden, pony’s, ruiters, trainers en live muziek.

Voor de deelnemers blijkt de generale repetitie geen overbodige luxe. Soms hapert er een microfoon, dan ontbreekt er een stukje muziek. En als er een caravaan met Shetlandpony’s binnenkomt slaat er eentje bijna op hol. Maar het komt allemaal goed en na uren repeteren is de conclusie dat iedereen er klaar voor is.

NB: alle beschikbare plaatsen voor de kerstshow Exloo zijn al verzegd, aanmelden is dus niet meer mogelijk.