archief
contact
+31 6 53239630

CH Eext pakt weer uit met Patijn’s Paarden Revue

📌 EEXT – De kogel is door de kerk: ook dit jaar staat Patijn’s Paarden Revue op het programma bij het CH Eext. De tweede editie van de show is op woensdagavond 27 mei.
Patijn’s Paarden Revue was het afgelopen jaar een groot succes tijdens CH Eext.

📌 Eext
📝 STEGEN.NET

De kogel is door de kerk: ook dit jaar staat Patijn’s Paarden Revue op het programma bij het CH Eext. De tweede editie van de show is op woensdagavond 27 mei.

De organisatie zat al een tijdje na te denken over een vervolg. ,,Vorig jaar hebben we in het kader van het 60-jarig jubileum van CH Eext deze show neergezet. Al snel kregen we veel vragen over een vervolg”, vertelt Rienk Kluiving van de organisatie.

Patijn’s Paarden Revue was het afgelopen jaar een groot succes tijdens CH Eext.

,,We hebben besloten de uitdaging weer aan te gaan. Het programma staat nog niet compleet vast, maar zeker is dat de bekende meidengroep OG3NE komt optreden”, aldus Kluiving.

Geen kopie

De naam van de show blijft Patijn’s Paarden Revue, maar de tweede editie wordt geen kopie, verzekert Kluiving. ,,Wel is het opnieuw de bedoeling om een breed publiek kennis te laten maken met alle facetten van de paardensport, in een compleet en spectaculair programma.”

Nick Kamerling doet opnieuw een deel van de presentatie, waarbij hij steun krijgt van Bert de Ruiter, de bekendste omroeper in hippisch Nederland. De show moet daardoor voor het paardenpubliek meer diepgang krijgen.

De eerste editie van Patijn’s Paarden Revue trok vorig jaar 1500 betalende bezoekers. Daarmee werd de show in alle opzichten een succes. Kluiving verwacht dat de verkoop van kaarten dit jaar een nog grotere vlucht zal nemen. ,,Vorig jaar was de show nog onbekend, nu is dat anders.”

Total
2
Shares
0 deel
0 deel
2 deel
0 Tweet
0 deel