Home » Horse Event gaat vanwege corona toch niet door
nieuws

Horse Event gaat vanwege corona toch niet door

📌 Vijfhuizen
📝 STEGEN.NET | Persbericht

Horse Event gaat dit jaar toch niet door. De organisatie koerste ondanks de coronacrisis lange tijd op het toch laten doorgaan van het evenement, maar ziet zich nu toch genoodzaakt Horse Event te annuleren.

Ondanks het gemis van het fysieke evenement dit jaar, wil de organisatie van Horse Event alle paardenliefhebbers in Nederland toch voorzien van kennis, een bijzondere beleving en leuke aanbiedingen. Vandaar dat er gekozen is om ‘Horse Event Online’ te organiseren.

Horse Event afgelast
Publiek tijdens een vorige editie van Horse Event.

De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Hoe het online evenement er uit zal komen te zien en hoe je als bezoeker bij Horse Event Online ‘aanwezig’ kunt zijn maakt de organisatie later nog bekend.

Horse Event focust zich tevens op volgend jaar en hoopt alle paardenliefhebbers te mogen verwelkomen op 17, 18 en 19 september 2021 bij Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen

De organisatie wenst iedereen die op wat voor manier dan ook getroffen is door de gevolgen van het coronavirus enorm veel sterkte toe. Namens ons team, pas goed op jezelf, blijf gezond en hopelijk ‘ontmoeten’ we elkaar tijdens Horse Event Online en Horse Event 2021.

Deel dit met je vrienden