archief
contact
+31 6 53239630

CSI Ommen gaat door, maar moge­lijk zonder publiek

ūüďĆ STEGEREN ‚ÄĒ Het CSI Ommen gaat door en is van 7 tot en met 11 juli. Het vier¬≠daag¬≠se evene¬≠ment heeft de topsport¬≠sta¬≠tus gekre¬≠gen van sport¬≠koe¬≠pel NOC*NSF.

ūüďĆ Stegeren
ūüďĚ paar¬≠den¬≠sport¬≠noord

Het CSI Ommen gaat door en is van 7 tot en met 11 juli. Het vier­daag­se evene­ment heeft de topsport­sta­tus gekre­gen van sport­koe­pel NOC*NSF.

‚ÄěWe zijn heel blij dat het concours door kan gaan‚ÄĚ, zegt Marian Schuttert over het drie ster¬≠ren evene¬≠ment in Stegeren.

Maikel van der Vleuten en Beauville Z tijdens de ereron¬≠de op het CSI Ommen.
ūüďł CSI Ommen | FotoTrailer

Het is nog niet duide¬≠lijk of er ook publiek welkom zal zijn. Dat hangt af van de coron¬≠a¬≠maat¬≠re¬≠ge¬≠len die op dat moment zullen gelden. ‚ÄěWe hopen op posi¬≠tie¬≠ve ontwik¬≠ke¬≠lin¬≠gen en dat er meer versoe¬≠pe¬≠lin¬≠gen moge¬≠lijk zijn.‚ÄĚ

Vorig jaar ging het CSI Ommen vanwe¬≠ge coro¬≠na niet door. Dit jaar is het evene¬≠ment bij de Driehoekhoeve van de fami¬≠lie Schuttert een belang¬≠rij¬≠ke stap in de aanloop naar de Olympische spelen in Tokio.

Bij de laat¬≠ste editie, in 2019, was Michael van der Vleuten met Beauville (cover¬≠fo¬≠to) de winnaar van de Grote Prijs.


gerelateerde berichten
Total
8
Share