archief
contact
+31 6 53239630

Jur Vrieling zege­viert in Grote Prijs Oldenburg

ūüďĆ OLDENBURG ‚ÄĒ Jur Vrieling voel¬≠de zich op het CSI2* Oldenburg als een vis in het water. De ruiter uit Holwierde won zondag de Grote Prijs met zijn schim¬≠mel KM Chalcedon. Hij versloeg in de barra¬≠ge de Braziliaan Thiago Ribas da Costa. 

ūüďĆ Oldenburg
ūüďĚ paar¬≠den¬≠sport¬≠noord

Jur Vrieling voel¬≠de zich op het CSI2* Oldenburg als een vis in het water. De ruiter uit Holwierde won zondag de Grote Prijs met zijn schim¬≠mel KM Chalcedon. Hij versloeg in de barra¬≠ge de Braziliaan Thiago Ribas da Costa.

Negen combi­na­ties kwamen terug voor de barra­ge van de Grote Prijs. Vooraf was er de nodi­ge kritiek op de bodem, hoewel er de hele nacht met man en macht aan was gewerkt.

In de barra¬≠ge zette Vrieling met KM Chalcedon een fout¬≠lo¬≠ze ronde neer in 39.10 secon¬≠den en dat was goed voor de eerste prijs van 15.000 euro. De Duitser Philipp Schulze Topphoff was met Clemens de la Lande wel snel¬≠ler, maar maak¬≠te een fout en werd zesde.

Verrassend twee­de werd de Braziliaan Thiago Ribas da Costa met Kasandra van ’t Heike. Daniela Theelen pakte met Bankimoon de derde plaats.

Vrieling boek­te ook succes­sen met de hengst Etoulon, waar­mee hij onder ande­re de fina­le van de medi­um tour wist te winnen.

Klik hier voor de uitslag.


gerelateerde berichten
Total
38
Share