archief
contact
+31 6 53239630

James Billington vertrekt bij de VDL Stud

📌 BEARS – Stalruiter James Billington vertrekt bij de VDL Stud en gaat in Amerika aan de slag. De 35-jarige Billington was tien jaar verbonden aan de stal van de familie Van de Lageweg.
James Billington met Harwich VDL.

📌 Bears
📝 paardensportnoord | VDL Stud

Stalruiter James Billington vertrekt bij de VDL Stud en gaat in Amerika aan de slag. De 35-jarige Billington was tien jaar verbonden aan de stal van de familie Van de Lageweg.

,,James is een zeer vakkundige ruiter en wij zijn James zeer dankbaar voor zijn inzet, toewijding en vriendschap in de afgelopen 10 jaar”, meldt VDL Stud. ,,We wensen hem veel succes met deze nieuwe stap.”

James Billington in het zadel van Cohinoor VDL.

Dat Billington met zijn werkzaamheden stopt, betekent niet dat de samenwerking tussen de Brit en de Friese stal eindigt. ,,We hopen beide nog veel voor elkaar te kunnen betekenen in de toekomst.”

De functie van Billington wordt overgenomen door de Brit Alex David Gill. De 23-jarige springruiter is voor VDL Stud niet onbekend. Hij werkte twee jaar geleden voor Marcel de Boer en reed voor VDL Stud al hengsten als Grand Slam VDL (v. Cardento), Inaico VDL (v. Indoctro) en Comthago VDL (v. Comme Il Faut).


Total
8
Shares
0 deel
0 deel
8 deel
0 Tweet
0 deel