Conor Drain overtuigende winnaar op CSI Exloo

Share
  • 29 januari 2022 09:28

door: redactie, 29 januari 2022 09:28

Conor Drain bewees vrijdagavond in het Hippisch Centrum Exloo opnieuw zijn uitstekende vorm. De in Nederland wonende Ier was duidelijk de beste in de Big Tour, een wedstrijd direct op tijd op 1.45 hoogte.

Van de 43 combinaties die aan de start kwamen was Drain met een foutloze rit in 53.90 een klasse apart. Op ruime afstand, met een tijd van 54.63, eindigde de Duitser René Dittmer op de tweede plaats met Burlington Riverland. Op plaats drie was Jens van Grunsven de beste Nederlander met Heathrow.

Maureen Bonder was ook hoog in het klassement te vinden. De amazone uit Schoonoord eindigde met Flierefluiter op de negende plaats.

Eerder op de avond zorgde Daan van Geel uit Gees ook voor Noordelijk succes met zijn derde plaats in de Medium Tour met Idaloma (v. VDL Zirocco Blue). John Steeghs won deze wedstrijd.