archief
contact
+31 6 53239630

Conor Drain en merrie Forever debuteren sterk in 1.45 bij Indoor Drachten

DRACHTEN – De Ierse ruiter Conor Drain heeft met de merrie Forever een goede troef onder het zadel. Bij Indoor Drachten won de combinatie vrijdag het 1.45. Het was de eerste keer dat de 8-jarige Forever op dit niveau sprong.
Indoor Drachten. Conor Drain met Forever (archieffoto)

Drachten | STEGEN.NET

De Ierse ruiter Conor Drain heeft met de merrie Forever een goede troef onder het zadel. Bij Indoor Drachten won de combinatie vrijdag het 1.45. Het was de eerste keer dat de 8-jarige Forever op dit niveau sprong.

Indoor Drachten. Conor Drain met Forever (archieffoto)
Conor Drain met Forever (archieffoto)
FOTO: Steven Stegen

Het 1.45 met barrage was de hoofdrubriek van de vrijdag en leverde zes foutloze ritten op. Conor Drain, gesitueerd in Tubbergen, reed een goede barrage en was met een foutloze rit in 32.28 met afstand de beste.

Plaats twee was voor Annelies Vorsselmans met de 8-jarige merrie First Lady G. Kim Emmen volgde op de derde plaats met Delvaux. Marleen Meijer uit Emmen eindigde verdienstelijk op plaats acht met Abrinosa (v. EWmilion). Maureen Bonder miste de barrage, maar de Drentse amazone werd met een springfout van Cumbela nog wel tiende.

Jur Vrieling schreef het 1.30 twee fasen op zijn naam met de hengst Freeman VDL en Robert Vos zegevierde in het 1.40 met Darius, op de voet gevolgd door Rink-Jan Dijkstra met Sanchez, die daarmee een zeer knappe prestatie leverde. In het 1.20 sloeg Gerrit Veenstra opnieuw genadeloos toe met de schimmel After Pleasure Toltien.
Total
2
Shares
gerelateerde berichten
Total
2
Share