archief
contact
+31 6 53239630

CH Oosterwolde gaat ook dit jaar niet door

📌 OOSTERWOLDE – Het CH Oosterwolde gaat ook dit jaar niet door. Dit keer niet vanwege corona, maar door wet- en regelgeving.

📌 OOSTERWOLDE – Grote teleurstelling bij de organisatie van het CH Oosterwolde. Ook in 2022 gaat één van de grootste concoursen van het Noorden niet door. Volgens het bestuur door knellende wet- en regelgeving.

Het CH Oosterwolde stond gepland van 26 tot en met 29 mei. Toch trekt de organisatie er nu de stekker uit. ,,We hadden gehoopt na drie jaar weer een concours te organiseren. Dat ging met hindernissen. De meesten konden we overwinnen, maar de laatste bleek te hoog: de wet- en regelgeving”, zo laat de organisatie in een verklaring weten. Wat precies de knelpunten zijn maakt het bestuur niet duidelijk.

De selectie voor het Fries kampioenschap dressuur B tot en met L2 wordt nu verplaatst naar het CH Oranjewoud. ,,We hopen op begrip en kijken er naar uit om in 2023 wel het CH Oosterwolde te organiseren”, aldus de organisatie.


Total
2
Shares
0 deel
0 deel
2 deel
0 Tweet
0 deel