Hans Peter Minderhoud aan kop bij dressuur Exloo

Share
  • 5 februari 2023 19:24

door: redactie, 5 februari 2023 19:24

📌 EXLOO – Hans Peter Minder­houd heeft zondag met ruime voor­sprong de zware tour gewonnen bij de dressuur­wedstrijd in Hippisch Centrum Exloo. Hij won de Grand Prix met Invictus.

Hans Peter Minderhoud behaalde met Invictus de winnende score van 74,094%. Op plaats twee eindigde Anouk Noord­man. Met haar merrie Zeronica behaalde de ama­zone uit Zuid­wolde een knappe 71,920%. Laurens van Lieren pakte plaats drie met Dutch Design.

Hans Peter Minderhoud en Invictus.
📸 Steven Stegen

Mooie scores waren er ook voor Vai Bruntink (Vledder­veen) met Ebony (vijfde met 67,572%) en Anouk Noord­man met haar andere paard Dantes Glory (zesde met 67,428%). Floor Vos behaalde met Indiana-Linda ook een vol­doende resul­taat (61,558%).

In Exloo werd eveneens de derde com­petitie­wedstrijd van de KNHS-Ane­mone Horse Trucks Cup verreden. Beste young rider was Geertje Hoogen­doorn met Emporio Armani (v. Johnson). Bij de junioren zette Isa Hollands met Hupa­doeska PB (v. Dancer) de hoogste score neer. Lorna Verweijen won met Miss Miracle (v. Marco) bij de pony’s en bij de children was Evolet van Westing met Iceman (v. Hofrat) de beste.

📝 Stegen.net
📸 Stegen.net