Manege de Drie­sporen orga­niseert op­nieuw lichtjes­parade

  • 4 december 2022 19:41
door: redactie, 4 december 2022 19:41

📌 ONSTWEDDE – Zaterdag 10 december orga­niseert Manege de Drie­sporen voor de derde keer een schit­terende lichtjes­parade in Onst­wedde. Om 19.00 start de parade vanaf de manege voor een op­tocht door het dorp met een stoet prachtig door lichtjes ver­sierde paarden en wagens.

De lichtjesparade valt samen met de Winter­fair die in het dorp wordt georga­niseerd op de Brink in Onstwedde.

Inmiddels hebben al heel veel deel­nemers zich aangemeld voor dit prachtige evene­ment. Op diverse social media bronnen komen al foto’s voorbij van deel­nemers die druk aan het knut­selen zijn met de mooiste creaties. Het belooft dan ook een prachtige parade te gaan worden met vele deel­nemers.

Sfeerbeeld van de lichtjesparade in 2018.
📸 Freerk Boskers

Ook dit jaar is er weer een prijs voor de mooist versierde ruiter en men-combinatie.

Na afloop van de rit staat er voor alle deelnemers warme choco­lademelk met iets lekkers klaar in de manege en kan men de paarden ook nog van dichtbij bewon­deren.

De route is als volgt: start manege de Driesporen, Wessinghuizerweg, Dorpsstraat, Havenstraat, Jabbingelaan, Dorpsstraat, Karskenslaan, Boslaan, Landlaan, Lijnackerslaan, Boelslaan, Boslaan, Hardingstraat, Dorpsstraat, Wessinghuizerweg.

📝 Stegen.net | Persbericht
📸 Freerk Boskers