archief
contact
+31 6 53239630

Nieuwe wedstrijd voor 4- en 5-jarigen in Onstwedde

ONSTWEDDE – Welke jonge paarden worden de diamanten van Onstwedde bij het springen en bij de dressuur? Die vragen staan op vrijdag 21 en zaterdag 22 mei centraal. Dan wordt op het evenemententerrein bij de manege voor het eerst een wedstrijd gehouden voor 4- en 5-jarigen.

Het initiatief voor dit evenement komt van de groep die voorheen het open Noord-Nederlands kampioenschap vrijspringen en vrij bewegen organiseerde. De organisatie heeft voor de dressuur Emmelie Scholtens en Bart Henstra gestrikt om de beste paarden te testen. Bij de springpaarden is die rol toebedeeld aan Arnold Kootstra en Frits Leenders. Het evenement wordt ondersteund door de Veenkoloniale Hippique Vereniging.

Opgave kan via de email bij Lukien Kruiter

Stegen.net

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share