Nicky Snijder en Marieke van der Putten sterk in ZZ-zwaar Tolbert

Share
  • 13 januari 2024 16:35

door: redactie, 13 januari 2024 16:35
Tolbert
stegen.net
foto’s: NH Photo

Bij de Subtop Dressuur Meerdaagse in de HJC-manege was Nicky Snijder één van de opvallende ruiters. Hij behaalde in het ZZ-zwaar mooie resultaten. Ook Marieke van der Putten won een proef.

Snijder begon zaterdagmorgen met een prachtige overwinning in de eerste groep ZZ-zwaar. De ruiter van Stoeterij Stouwehof verscheen aan de start met de 8-jarige merrie L’Unique Sth (v. Boston). De combinatie behaalde de winnende score van 69,190%.

Nicky Snijder en L’Unique Sth bij de prijsuitreiking.
©NH Photo

Plaats twee was voor Imke Schellekens-Bartels met Sezuanna (v. Blue Hors Zack). Zij behaalde een gemiddelde van 65,333%. Geert Hofland pakte de derde plaats mer Kentucky.

In groep twee was Marieke van der Putten de absolute uitschieter. Met Forza RS2 (v. Fürstenball) werd ze beloond met gemiddeld 72,794%. Plaats twee en drie bleven wel in Groningen. Maaike Slootweg werd tweede met Jurado (69,804%) en Margot Arkema pakte de derde plaats met Gavaristo (67,843%).

Zware tour

Kimberly Pap schreef de Grand Pric U25 op haar naam. Met Just a Dream nam Pap flink afstand van de concurrentie dankzij haar score van 69,872%. In de Intermédiaire II gooide Jonna Schelstraete de hoogste ogen met Ironman en deed Kimberly Pap het ook hier prima met haar tweede plaats op Hip Hop Hooray.


Stegen.net deelt vanaf nu ook berichten via WhatsApp. Je bent dan nog sneller op de hoogte van updates. 

‎Volg het kanaal paardennieuws op WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029VaET5QM0rGiO43XoEf2y

Volg ons via Telegram: https://t.me/paardennieuws