Veenkoloniale Hippique Vereniging orga­niseert finale voor jonge spring­paarden

Share
  • 24 maart 2024 12:08

door: redactie, 24 maart 2024 12:08
Muntendam
stegen.net | persbericht

Op woensdag 27 maart staat vanaf 18.00 uur de finale gepland van de jonge spring­paarden­oplei­ding van de VHV. Het is een nieuw ini­tiatief van de Veen­kolo­niale Hippique Ver­eniging.

De finale vindt plaats bij de JAM Stables in Muntendam, gelegen aan de Oosterweg 41B. Voor de finale zijn 24 jonge paarden geselecteerd. 

Springruiter Age Flapper zal de finalisten beoordelen en ook een toelichting geven op zijn bevindingen. In de aanloop naar de finale werden de combinaties begeleid door Sander Naber en Henry Kip.

De finale van de opleiding vindt plaats in Muntendam.

De opleiding voor jonge springpaarden is een nieuw initiatief van de VHV. ,,Het is de bedoeling om op een rustige manier een jong paard de basis aan te leren om op een ontspannen manier een parcours te springen. Het is prachtig om te zien hoeveel progressie deze leuke groep heeft gemaakt”, vertelt Mariëtte Ekamper van de VHV Stadskanaal.

Prijzen worden aangeboden door JAM Stables en daarnaast heeft de V.H.V. ook fokkerspremies beschikbaar gesteld voor haar leden en er zal een progressieprijs worden aangeboden door Ruitersport Veendam en de V.H.V. 

Startlijst: klik hier (let op pdf-bestand)


Stegen.net deelt vanaf nu ook berichten via WhatsApp. Je bent dan nog sneller op de hoogte van updates. 

‎Volg het kanaal paardennieuws op WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029VaET5QM0rGiO43XoEf2y

Volg ons via Telegram: https://t.me/paardennieuws