Scheuring in bestuur Hippisch Centrum Exloo

Scheuring in bestuur Hippisch Centrum Exloo

6 juli 2006 13:02 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

Margriet Meijer stapt uit het bestuur van de stichting hippisch centrum Exloo. Meijer, die zitting heeft in het bestuur namens de IJsland Rijders Noord, kan zich niet verenigen met het beleid dat HCE voert tegen Hoba.

Hoba heeft beslag laten leggen op het hippisch centrum, omdat het bedrijf een koopovereenkomst zegt te hebben over de aankoop van de accommodatie. Maar de stichting HCE voelt zich niet aan de overeenkomst gebonden.

Volgens het opgestapte bestuurslid Meijer houdt het algemeen bestuur van het HCE de overige bestuursleden niet goed op de hoogte. ,,Noodzakelijke informatie wordt vaak achteraf verstrekt. Ook wil het dagelijks bestuur niet alle relevante stukken verstrekken. Daarom wil ik niet langer verantwoordelijk zijn en persoonlijke financiële risico’s dragen”, aldus Margriet Meijer in een schriftelijke reactie. Aanstaande maandag houdt de IJsland Rijders Noord in Beilen een vergadering. Centrale vraag is dan of de vereniging als geheel uit het HCE stapt.