Adelinde maakt promotie voor Drenthe

Share
  • 6 april 2009 19:23

door: redactie, 6 april 2009 19:23

MEPPEN – Dressuuramazone Adelinde Cornelissen gaat helpen om Drenthe te promoten als paardenprovincie. De succesvolle amazone uit Beilen gaat haar medewerking verlenen aan campagnes van de VPD, de vereniging paardentoerisme Drenthe.

Sjoerd Dijkstra.

Sjoerd Dijkstra.

Voorzitter Sjoerd Dijkstra is bijzonder blij met de medewerking van Adelinde. ,,Ze is het meest ideale boegbeeld dat je kunt wensen.” Volgens de VPD hebben veel mensen al ontdekt dat je in Drenthe heel fijn recreatief kunt paardrijden, maar het mogen er nog wel wat meer worden. De provincie beschikt over een uitgebreid netwerk van ruiterpaden.

Adelinde zegt graag mee te werken aan het promoten van haar provincie. ,,Sommige leden van deze vereniging ken ik persoonlijk goed omdat we wel vaak samen hebben gereden.” Maar ze heeft nog een reden om mee te werken aan het op de kaart zetten van het paardentoerisme in Drenthe. Ze wil de hippische kwaliteiten en mogelijkheden van de provincie graag delen met anderen, juist omdat ze die zelf ook zo hoog waardeert. ,,Wij schrijven in Drenthe Rust en Ontspanning met hoofdletters”, zo verklaart ze zich nader. Adelinde hoopt deze zomer veel vakantievierende paardenmensen tegen te komen ruiter- en menroutes die kris kras door de provincie lopen.

NHP