Onduidelijkheid over doorgaan Zuidlaren

Onduidelijkheid over doorgaan Zuidlaren

30 juni 2009 14:29 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden
goSteven Stegen

BEST – Organisatieburo BCM meldt dat het NIC Zuidlaren dit jaar definitief niet door gaat. Maar het bestuur van het NIC is nog niet zo ver. Dat probeert zonder BCM toch de 55e editie te organiseren.

Of dat gaat lukken moet op korte termijn duidelijk worden. Voorzitter Max Becherer praat met vertegenwoordigers van de Prins Bernhardhoeve over de mogelijkheden. De relatie tussen BCM en het bestuur van het evenement lijkt intussen flink bekoeld. Het bestuur is onaangenaam verrast door de mededelingen van BCM. Het Brabantse organisatieburo zou bovendien de rechten van de naam NIC bezitten, zodat het bestuur niet onder de naam NIC het concours kan organiseren. Nog deze week moet duidelijk worden of er eind oktober alsnog paardensport is in Zuidlaren.

NHP