Home » Steffen Peters winnaar in kür Aken
dressuur

Steffen Peters winnaar in kür Aken

AKEN – De Duitse Amerikaan Steffen Peters heeft zojuist de kür op muziek gewonnen op het CHIO van Aken. Met de KWPN’er Ravel (Contango x Democraat) behaalde hij als laatste starter de winnende score van 85.600%.

Blijdschap bij Steffen Peters.
Blijdschap bij Steffen Peters.

De zege van Peters en Ravel was verdiend. Bij vier van de vijf jury’s stond het paar aan kop. De bruine ruin ging vloeiend door de proef en maakte geen fouten. Anky van Grunsven pakte de tweede plaats. Zij kwam met IPS Salinero tot een totaal van 84.500%. Fraai derde werd Hans Peter Minderhoud met Equis Nadine. Zij brachten 80.000% op het scorebord. Emma Hindle stuurde de fraaie hengst Lancet naar de vierde plaats. Op plaats vijf was Heike Kemmer met Bonaparte pas de beste Duitse deelnemer.

Later meer

NHP

over de auteur

redactie

De redactie van Stegen.net bericht sinds 1995 over de paardensport, met het accent op Noord-Nederland.

Heb je tips en/of aanmerkingen of verbeteringen, meld die dan op info@stegen.net