Geen Friese hengsten in Zuidbroek vanwege verwachte sneeuw

Geen Friese hengsten in Zuidbroek vanwege verwachte sneeuw

29 december 2009 16:04 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

ZUIDBROEK – De voor woensdagavond geplande competitie van Friese dekhengsten tijdens Indoor Veendam gaat definitief niet door. Het Koninklijk Friesch Paarden Stamboek heeft de wedstrijd afgelast, omdat steeds meer eigenaren van hengsten zich afmeldden.

Het bestuur van de Stichting Ruitersport Noord-Nederland is zeer teleurgesteld, maar voorzitter Aaldert de Vrieze zegt ook wel begrip te hebben voor deze moeilijke beslissing. Indoor Veendam ligt nu dus woensdagavond helemaal stil. De ponywedstrijden overdag gaan wel gewoon door.

Een gesprek met voorzitter De Vrieze op Radio Noord vind je hier.

Stegen.net