archief
contact
+31 6 53239630

Geen landen­wed­strijd op Pony Indoor Wierden

WIERDEN — De landen­wed­strijd, die maan­dag­avond verre­den zou worden tijdens Pony Indoor Wierden International gaat niet door. De rubriek wordt vervan­gen door een twee­de kwali­fi­ca­tie­ron­de met winnaar­ron­de voor de Grote Prijs van een dag later, omdat diver­se van de aange­mel­de buiten­land­se deel­ne­mers in Wierden niet aan de start komen. Ze moesten afzeg­gen, omdat het winter­se weer van vori­ge week ze belet­te naar Wierden af te reizen.

Voorzitter Marinus Vos van Pony Indoor Wierden International spreekt van over­macht. „Dit zijn van die dingen waar je niets aan kunt doen als orga­ni­sa­tie en die je nu eenmaal kunnen over­ko­men als je een toer­nooi in de winter houdt. Het is wel jammer dat het ons uitge­re­kend gebeurt tijdens ons 25-jarig jubi­le­um. Met deze aanpas­sing van het program­ma kan het publiek er echter zeker van zijn, dat het ook nu pony­sport op hoog niveau te zien krijgt.”

De hoof­d­ru­briek van maan­dag begint om 19.30 uur. Pony Indoor Wierden International wordt dins­dag afge­slo­ten met de strijd om de Nijwa Rijssen Grand Prix. Die begint om 20.00 uur. Voorafgaand daar­aan is er een demon­stra­tie barra­ge rijden door toprui­ter Gert-Jan Bruggink.

Stegen.net
gerelateerde berichten
Total
0
Share