Geen landenwedstrijd op Pony Indoor Wierden

Geen landenwedstrijd op Pony Indoor Wierden

28 december 2009 12:16 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

WIERDEN – De landenwedstrijd, die maandagavond verreden zou worden tijdens Pony Indoor Wierden International gaat niet door. De rubriek wordt vervangen door een tweede kwalificatieronde met winnaarronde voor de Grote Prijs van een dag later, omdat diverse van de aangemelde buitenlandse deelnemers in Wierden niet aan de start komen. Ze moesten afzeggen, omdat het winterse weer van vorige week ze belette naar Wierden af te reizen.

Voorzitter Marinus Vos van Pony Indoor Wierden International spreekt van overmacht. ,,Dit zijn van die dingen waar je niets aan kunt doen als organisatie en die je nu eenmaal kunnen overkomen als je een toernooi in de winter houdt. Het is wel jammer dat het ons uitgerekend gebeurt tijdens ons 25-jarig jubileum. Met deze aanpassing van het programma kan het publiek er echter zeker van zijn, dat het ook nu ponysport op hoog niveau te zien krijgt.”

De hoofdrubriek van maandag begint om 19.30 uur. Pony Indoor Wierden International wordt dinsdag afgesloten met de strijd om de Nijwa Rijssen Grand Prix. Die begint om 20.00 uur. Voorafgaand daaraan is er een demonstratie barrage rijden door topruiter Gert-Jan Bruggink.

Stegen.net

Deel dit bericht