archief
contact
+31 6 53239630

Karim El Zoghby wint tweede kwa­li­fi­ca­tie bij Indoor Wierden

WIERDEN — Karim El Zoghby pakte don­der­dag­avond de over­win­ning in de tweede kwa­li­fi­ca­tie voor de Grote Prijs van Indoor Wierden. De Egyptenaar was met Colour Girl niet te klop­pen. Harrie Wiering jr. pakte de tweede plaats. 
Piste Indoor Wierden

WIERDEN | STEGEN.NET

Karim El Zoghby pakte don­der­dag­avond de over­win­ning in de tweede kwa­li­fi­ca­tie voor de Grote Prijs van Indoor Wierden. De Egyptenaar was met Colour Girl niet te kloppen.

El Zoghby reed een fout­loze bar­rage in 35,82 en dat was goed genoeg voor de eer­ste prijs van 6.000 euro. Harrie Wiering jr. pakte de tweede plaats, hij had met World Wide (v. Corland) 36,37 secon­den nodig. Wesley Heijdens ein­digde met Riadloc Fly Ly als derde.

Piste Indoor Wierden
De piste van Indoor Wierden.

Met die derde plek was Heijdens meer dan tevre­den, zo ver­telde hij aan Hippisch Twente. „Hij is nog vrij oner­va­ren op dit niveau en moet nog rou­tine krij­gen. Toen ik hem drie jaar gele­den kreeg, was Riadloc zes en maar 1,65 meter. Nu is hij 1,74 meter. Hij heeft een behoor­lijk moei­lijk jaar ach­ter de rug omdat hij erg in de groei was. Nu krijgt hij ein­de­lijk meer spie­ren. Maar het is een heel fijn paard, super­voor­zich­tig ook. Ik doe het rus­tig aan met hem, vol­gend jaar gaan we pro­be­ren wat hogerop te komen.

De Grote Prijs van Wierden wordt zater­dag­avond live uit­ge­zon­den op TV Oost.

gerelateerde berichten
Total
1
Share