Succesvolle kerstshow in Bronneger

  • 20 december 2009 17:18
door: Steven Stegen, 20 december 2009 17:18

BRONNEGER – In manege De Rietweg kende de jaarlijkse Kerstshow zaterdagavond een mooie afsluiting. Ook de 32e editie van de Kerstshow werd weer druk bezocht. Het publiek genoot ondanks de kou van een afwisselende show, waaraan alle leden van rijvereniging en ponyclub De Hondsrug deelnamen.

De menners hadden hun paarden sfeervol met lampjes behangen.

De menners hadden hun paarden sfeervol met lampjes behangen.

De 32e editie stond ook in het teken van afscheid. Het was voor Bonne Oosting de laatste keer dat hij z’n schouders onder de show zette. Oosting neemt na vele jaren afscheid als instructeur en stopt ook als één van de drijvende krachten achter de Kerstshow. De anders zo nuchtere Bonne Oosting moest nu toch wel een traantje wegpinken, zeker na de kür op muziek die dochter Lineke en kleindochter Rolinde uitvoerden.

Beeld van de kerstshow in Bronneger.

Beeld van de kerstshow in Bronneger.

Stegen.net