Wim Cazemier pakt zege met Wieke V in Silfit Masterclass

Share
  • 18 januari 2010 20:52

door: redactie, 18 januari 2010 20:52

ZWOLLE – De tweede wedstrijd van de Silfit Masterclass voor jong tuigpaardtalent bracht een mooie strijd. Anemone’s Wieke V (v. Manno) voelde zich met Wim Cazemier in de IJsselhal op haar gemak en eiste de overwinning op.

Net als in Zuidbroek kwam de tegenstand vooral van Anemone’s Zomooi met Jan Muggen en Anemone’s Wizzkid’s Gonda met Derk Jan Mekkes. Deze drie paarden ontlopen elkaar maar weinig. Details maken dan het verschil. De jury liet deze drie overrijden om de eerste plaats, waarbij Wieke aan het langste eind trok en Zomooi en Wizzkid’s Gonda volgden.

De volgende wedstrijd van de KNHS Silfit Masterclass is tijdens Jumping Amsterdam. Dit belooft weer een spannende strijd te worden, omdat er in deze competitie voor het eerst ook van paard mag worden gewisseld. Derk Jan Mekkes is van plan om in Amsterdam met de jonge hengst van de VDL Stud, VDL Bentley AMR, in de baan te komen.

Stegen.net