archief
contact
+31 6 53239630

Christa Laarakkers viervoudig winnaar in Wroclaw

Christa Laarakkers tijdens de prijsuitreiking.

WROCLAW – Christa Laarakkers uit Winschoten heeft met Divoza Horseworld Ovation (Cabochon x Apollonios xx) met ruim verschil de Kür tijdens een internationale dressuurontmoeting in het Poolse Wroclaw winnend weten af te sluiten. Laarakkers is met dit paard een van de reserve combinaties voor de World Equestrian Games.

In de Kür liet deze combinatie een foutloze proef zien waarin Ovation constant zeer veel expressie toonde. De Poolse ruiter Michal Rapcewicz werd met Randon tweede voor zijn landgenote Katarzyna Milczarek die met Ekwador op ruim twee procent achterstand van Laarakkers eindigde.

Eerder waren Laarakkers en Divoza Horseworld Ovation al succesvol geweest in de Grand Prix die zij zaterdag winnend afsloten voor Michal Rapcewicz met Randon. Laarakkers scoorde 72.638% terwijl Rapcewicz bleef steken op 70.638%. Ook in de Prix St. Georges en in de Intermédiaire I bleek Laarakkers succesvol te zijn maar nu met Don Fuego. In de Prix St. Georges scoorde Laarakkers 70.053% terwijl zij in de Intermediair I werden gewaardeerd met 69.947%.

Stegen.net | KNHS

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share