archief
contact
+31 6 53239630

Belg claimt succes tegen gevreesd EIA-virus

OOSTMALLE- Het gevreesde EIA-virus houdt de gemoederen flink bezig. Het virus rukt op en is onlangs vastgesteld bij een uit Nederland afkomstig paard in Engeland. De sectorraad paarden maakt zich zorgen en benadrukt nogmaals het belang van beter identficatie en registratie van paarden. Intussen zeggen wetenschappers dat ze niet langer machteloos staan tegen ‘paarden Aids’. Er is inmiddels een anti-EIA cocktail bekend, die zou helpen.

Het EIA-virus houdt de paardensector flink in spanning. ©Stegen.net

Ook het Belgische echtpaar Jeff Craenen en Ingrid van Winckel kreeg op hun bedrijf in Brazilië te maken met het EIA-virus. Ten einde raad begonnen ze na een aantal besmettingen op het internet wereldwijd een uitweg te zoeken want in Brazilië kon niemand hen helpen. Ze contacteerden tenslotte Louis De Vry uit Oostmalle in België. Deze naturopaat had hen vroeger al eens geholpen en wilde ook nu het probleem bestuderen.

Hij ontwikkelde samen met een collega uit Utrecht een anti-EIA cocktail. Ingrid vloog in augustus 2009 vanuit Bahia naar België om de producten op te halen. De Vry verwachtte dat ze zowel preventief als virusdodend zouden werken tijdens een kuur van zes weken. De resterende paarden kregen het product preventief twee maal per dag toegediend met een herhaling om de zes maanden. Eén muilezel die EIA positief was maar die ze van de slacht konden behoeden kreeg een identieke behandeling. Het was bang afwachten want als de remedie niet werkte, waren ze van plan de fokkerij te sluiten.

Spannend

Hun verwachtingen waren hoog gespannen maar ze hadden volle vertrouwen omdat Louis al eerder had geholpen in problemen waar de klassieke diergeneeskunde het had laten afweten. Na drie maanden, in december 2009 namen ze bloed af van de muilezel die EIA besmet was maar die intussen de kuur had gevolgd. De lokale dierenarts nam het vol argwaan mee naar het labo. Daags nadien belde hij en… de bloedtest was negatief. Zowel hij als de hoofdlaborant stonden perplex. De arts kwam onmiddellijk terug en nam opnieuw een bloedtest. Het tweede onderzoek was eveneens negatief.

Louis de Vry werkt op een andere manier dan de conventionele geneesmethoden. De energie van elk levend wezen kan waargenomen worden en als deze energiebanen slecht of niet functioneren, kunnen orthomoleculaire verdunningen dikwijls een oplossing bieden. Die kennis zou volgens De Vry veel meer bekend moeten worden en al dan niet in combinatie met de klassieke geneeskunde toegepast.

Stegen.net

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share