Exloo in teken van 17e Hippische Week

Share
  • 27 januari 2011 18:29

door: redactie, 27 januari 2011 18:29

EXLOO – Exloo staat aan de vooravond van alweer de 17e hippische week. Vanaf vrijdag 28 januari zijn er talloze dressuur- en springrubrieken voor paarden en pony’s. Ook staan er selecties op het programma voor het Drents kampioenschap.

De piste in het hippisch centrum Exloo met de nieuwe bodem.Vorig jaar investeerde Exloo al in een nieuwe bodem en dat heeft z’n vruchten afgeworpen, want de deelname is dit jaar groot. Parcoursbouwer Martin Jansma zal selectief moeten bouwen. Maar voordat het springen op 4 februari begint zijn eerst de dressuurcombinaties aan de beurt. Vrijdag 28 en zaterdag 29 januari is er dressuur voor paarden in de L2 tot en met de Z2, waarbij deelnemers zich kunnen plaatsen voor de Drentse titelstrijd.

In het tweede weekend, van 4 tot en met 6 februari wordt het springen afgewerkt. Op vrijdag en zaterdag zijn er rubrieken voor paarden en op zondag komen de pony’s aan bod.

Stegen.net