archief
contact
+31 6 53239630

Exloo in teken van 17e Hippische Week

De piste in het hippisch centrum Exloo met de nieuwe bodem.

EXLOO — Exloo staat aan de voor­avond van alweer de 17e hip­pi­sche week. Vanaf vrij­dag 28 janu­ari zijn er tal­loze dres­suur- en spring­ru­brie­ken voor paar­den en pony’s. Ook staan er selec­ties op het pro­gramma voor het Drents kampioenschap.

De piste in het hippisch centrum Exloo met de nieuwe bodem.Vorig jaar inves­teerde Exloo al in een nieuwe bodem en dat heeft z’n vruch­ten afge­wor­pen, want de deel­name is dit jaar groot. Parcoursbouwer Martin Jansma zal selec­tief moe­ten bou­wen. Maar voor­dat het sprin­gen op 4 febru­ari begint zijn eerst de dres­suur­com­bi­na­ties aan de beurt. Vrijdag 28 en zater­dag 29 janu­ari is er dres­suur voor paar­den in de L2 tot en met de Z2, waar­bij deel­ne­mers zich kun­nen plaat­sen voor de Drentse titelstrijd.

In het tweede week­end, van 4 tot en met 6 febru­ari wordt het sprin­gen afge­werkt. Op vrij­dag en zater­dag zijn er rubrie­ken voor paar­den en op zon­dag komen de pony’s aan bod.

Stegen.net
1 comment
  1. Goed dat er nog zo’n con­cours is, want veel andere eve­ne­men­ten zijn al ver­dwe­nen. Succes aan alle deel­ne­mers en de organisatie.

Comments are closed.

gerelateerde berichten
Total
0
Share