Jan Muggen stuurt Zomooi naar zege

Jan Muggen stuurt Zomooi naar zege

9 januari 2011 13:37 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

ZUIDBROEK – Jan Muggen is tijdens Indoor Veendam winnaar geworden van de eerste wedstrijd van de KNHS Silfit Masterclass voor tuigpaarden. De rijder uit Beilen won met de ruin Zomooi.

Jan Muggen rijdt de ereronde met Zomooi. ©Mariol Middel

De ervaren Zomooi (v.Roy M) verdiende met zijn regelmaat en mooie houding de overwinning. De ruin werd op de voet gevolgd door de hengst Bentley VDL (v. Larix) met Derk Jan Mekkes. Bentley VDL maakte nog een enkele fout, maar liet veel beweging zien met een natuurlijk front. Derde werd de sportmerrie Wizzkid’s Gonda (v. Patijn) met Hanneke Mekkes. De vierde plaats was voor goedgekeurde hengst Bakboord HBC (v. Larix) met Cees Embregts. Bakboord HBC (v. Larix) was iets onder de indruk van de ambiance in Zuidbroek, maar liet een nette verrichting zien.

De volgende wedstrijd van de KNHS-Silfit Masterclass is tijdens Zwolle international op zondagmiddag 16 januari 2011. Jonge aanstormende talenten nemen het in deze competitie op tegen gerenommeerde tuigpaarden.

Stegen.net

Deel dit bericht