archief
contact
+31 6 53239630

Springruiter Stefan Adamowicz neergestoken

Stefan Adamowicz ©Jacob Melissen

HOOGEVEEN – Springruiter Stefan Adamowicz is het afgelopen weekend bij een steekpartij in het centrum van Hoogeveen gewond geraakt. Adamowicz liep zeven steekwonden op, maar maakt het naar omstandigheden goed.

Stefan Adamowicz ©Jacob Melissen

De 27-jarige Adamowicz was een kennis van zijn stapmaatje te hulp geschoten die ruzie had gekregen met een groep tieners tussen de vijftien en achtien jaar. Uiteindelijk groeide die groep uit tot zo’n 25 man. De springruiter werd op de grond gegooid, geschopt en geslagen. Hij vluchtte een shoarmazaak in. Later in het ziekenhuis bleek hij zeven messteken te hebben in heup, rug en schouder. De politie heeft nog geen idee wat de aanleiding is geweest voor de stekkpartij en wat de rol van Adamowicz daarin is geweest.

Stegen.net | GPD

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel