Gedwongen pauze tuigpaardrijdster Hanneke Mekkes

Share
  • 7 juli 2011 13:03

door: Steven Stegen, 7 juli 2011 13:03

GRONINGEN – Tuigpaardrijdster Hanneke Mekkes is zaterdag na afloop van het concours in ‘t Zandt onwel geworden. Mekkes is inmiddels weer thuis, maar zal zeker een aantal weken rust moeten houden.

Hanneke Mekkes

Hanneke Mekkes reed in ‘t Zandt een prima wedstrijd. Met Wizzkid’s Gonda eindigde ze op de derde plaats in het damesnummer. Aan het eind van de dag werd de succesvolle rijdster onwel en is ze naar het ziekenhuis overgebracht. Donderdag is Mekkes weer thuis gekomen. Volgens broer Derk Jan Mekkes kampt ze met een overmatig gespannen halsspier, die tegen een slagader aandrukt. Daardoor treedt hoge bloeddruk op en ontstaat hevige hoofdpijn. ,,Ze moet het zeker een aantal weken rustig aan doen. We hopen op spoedig herstel.”

Stegen.net