Home » Opknapbeurt voor manege De Hullen
algemeen

Opknapbeurt voor manege De Hullen

blokjeNoord Sleen | STEGEN.NET

Manege De Hullen krijgt momenteel een flinke opknapbeurt. Het bedrijf werd begin dit jaar getroffen door een brand, waarbij forse materiele schade ontstond. Eigenaresse Rita Kool krijgt bij de opbouw hulp van het TV-programma Operatie Van der Most.

Manege De Hullen komt er weer prachtig uit te zien.

Tientallen mensen steken de handen uit de mouwen om manege De Hullen weer een fris aanzien te geven. Er worden graszoden gelegd, bomen gesnoeid en er komt een nieuwe kantine. Beelden van de opknapbeurt van De Hullen zijn in september te zien in het programma van superondernemer Hennie van der Most. ,,Het team van Van der Most helpt met het aandragen van ideeën, maar de uitvoering moeten we zelf doen.”

Stegen.net

over de auteur

redactie

De redactie van Stegen.net bericht sinds 1995 over de paardensport, met het accent op Noord-Nederland.

Heb je tips en/of aanmerkingen of verbeteringen, meld die dan op info@stegen.net