Optimisme over toekomst Prinses Margriet manege

Optimisme over toekomst Prinses Margriet manege

11 augustus 2011 12:06 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

WESTERBORK – Het gaat weer de goede kant op met de manege in Westerbork. Die was in mineur nadat bekend werd dat de provincie de jaarlijkse subsidie van 40.000 euro schrapt. Maar de stichting Vrienden van de Manege heeft inmiddels al veel sponsors en donateurs gevonden.

De Prinses Margriet Manege in Westerbork.

De Prinses Margriet Manege, gebouwd in 1976, is een fenomeen op het gebied van paardrijden voor gehandicapten. Dat was ook de reden voor de provinciale subsidie. Maar die is dus wegbezuinigd. Daardoor zag het er somber uit voor de manege, maar nu gloort er weer hoop. Want hoewel de stichting nog niet eens officieel is begonnen is er nu al al ruim 6.000 euro bijeen gebracht.

Vriend worden kan voor een bedrag van 50 euro per jaar en bedrijven kunnen een paard adopteren, waarbij de bedrijfsnaam op de stal komt te staan. Verder neemt het bestuur ook andere maatregelen, waaronder het verhogen van het lesgeld.

Stegen.net