Outdoor Helvoirt geschrapt vanwege sterfgeval

Share
  • 15 augustus 2011 21:48

door: redactie, 15 augustus 2011 21:48

HELVOIRT – Outdoor Helvoirt, dat komende vrijdag, zaterdag en zondag zou worden georganiseerd, gaat niet door. De organisatie heeft het evenement afgeblazen vanwege het plotselinge overlijden van wedstrijdsecretaris Daniëlle Katsman-Koenders.

De organisatie van Outdoor Helvoirt is geschokt door het plotselinge overlijden van Daniëlle Katsman-Koenders, maandagochtend, als gevolg van een ongeluk met een paard. Daniëlle was een van de drijvende krachten achter het evenement.

Sfeerbeeld van één van de eerdere edities van Outdoor Helvoirt.

Olaf Janssen, voorzitter van het bestuur van Outdoor Helvoirt: ,,Het overlijden van Danielle is verschrikkelijk, vooral voor haar gezin, familie en vrienden. De tweehonderd vrijwilligers van Outdoor Helvoirt waren ook allemaal haar vrienden. Wij kunnen nu niet meer met volle inzet een groot sportevenement in goede banen leiden. Het is heel jammer voor alle ruiters en paardensportliefhebbers maar van hen vragen wij begrip voor deze beslissing. Het heeft alles te maken met het feit dat Outdoor Helvoirt wordt gedragen door een grote vriendenclub, waar Danielle zo’n belangrijke centrale rol in had.”

Stegen.net