archief
contact
+31 6 53239630

Eigenaar Hippisch Centrum Emmen in ongelijk gesteld

ASSEN/EMMEN
Bert van Mispelaar, huurder van het Hippisch Centrum Emmen, kan weer over de paarden en pony’s en diverse machines beschikken, waarop onlangs door eigenaar Velzing Beheer beslag werd gelegd. Dat heeft de rechter in Assen in kort geding bepaald. Van Mispelaar en Velzing strijden over de huur.

Het Hippisch Centrum Emmen in Erica.

Velzing liet beslag leggen nadat er volgens hem een forse huurachterstand was ontstaan. Vervolgens leende hij Van Mispelaar geld en werden er nieuwe huurafspraken gemaakt. Toen er volgens de eigenaar weer achterstand ontstond liet hij beslag leggen op 23 paarden en pony’s, een auto, geluidsinstallaties, veegmachines, dressuurhekjes en de nodige andere zaken.

De rechter heeft nu bepaald dat dat beslag moet worden opgeheven. Ook hoeft Van Mispelaar schade die hij zou hebben veroorzaakt aan het pand niet te herstellen. Bij de kantonrechter in Emmen loopt nog een procedure over het beëindigen van de huurovereenkomst. Die loopt in elk geval op 1 juli 2014 af. Johan Velzing liet al eerder weten ,,helemaal klaar” te zijn met zijn huurder.
[Stegen.net]

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share