archief
contact
+31 6 53239630

Kevin Staut grijpt met Silvana zege in WB Stuttgart

STUTTGART
Kevin Staut heeft zondagmiddag de Grote Prijs van Stuttgart, die meetelt voor de wereldbekerkwalificatie, op zijn naam gezet. De Franse springruiter was met zijn merrie Silvana in de barrage welgeteld 0,01 seconde sneller dan de eveneens foutloze Marcus Ehning (Noltes Küchengirl).

De overwinning leverde Staut, die donderdag zijn 32-jarige verjaardag vierde, hem als beloning een auto ter waarde van 52.000 euro op. Zijn Duitse concurrent moest zich tevreden stellen met 30.000 euro.

Kevin Staur rijdt Silvana naar de overwinning. ©FEI/Karl Frieler

De Portugese amazone Luciana Diniz (Winningmood) eindigde als derde. De Nederlandse deelnemers hadden geen succes. Leon Thijssen eindigde met Tyson in de achterhoede door drie springfouten. Jur Vrieling (VdL Bubalu) haalde in het eerste parcours de finish niet. Hij kreeg al op de tweede sprong een fout en zette daarna het gas er op, in de hoop nog een snelle rit neer te zetten.

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share