archief
contact
+31 6 53239630

Ann Wessels succesvol bij dressuurderby ‘t Zandt

‘t ZANDT – Rijvereniging ZEO organiseerde dit weekend voor de tweede keer de dressuurderby. In de zwaarste klasse, de in handicap verreden Z2/ZZ-licht, was Ann Wessels zeer succesvol. De amazone van PSV Driesporen werd met Benice eerste en tweede.
Ann Wessels met Benice H.

Ann Wessels was erg succesvol tijdens de tweede editie van de dressuurderby van ZEO in ‘t Zandt. De amazone van PSV Driesporen uit Onstwedde werd met Benice H (v. Sandreo) eerste en tweede in de in handicap verreden Z2/ZZ-licht.

Ann Wessels met Benice H.
Ann Wessels met Benice H. (archief)

Wessels won de eerste proef met een score van 65,88% en bleef daarmee Robin Luurssen met Bologna (65,59%) en Nienke Post met Sebastiaan (63,53%) voor. In de tweede proef won Luurssen met een score van 63,82% en moest Wessels met een resultaat van 62,94% het hoofd buigen. Marije Heuvel pakte in deze proef de derde plaats met Amaranthos.

In de Z1 gingen de eerste prijzen naar Esther Burema met Moonlight (217 pnt) en Daniëlle van Bergen met Zylvana (225). Samantha Bosma won met Chifa (v. Tuschinski) beide M2-proeven.

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share