Topdag voor Marjan Hooge en Fulltime bij Indoor Groningen

  • 23 december 2013 00:11
door: Steven Stegen, 23 december 2013 00:11

blokjeZUIDBROEK | STEGEN.NET
Marjan Hooge schitterde zondag op de finaledag van de DCIG. De jonge amazone bleek met Fulltime niet te kloppen in de Z2.

Marjan Hooge reed twee sterke proeven met Fulltime. ©Steven Stegen

Marjan Hooge reed twee sterke proeven met Fulltime.
©Steven Stegen

Hooge won ‘s middags eerst de gewone proef met Fulltime en bleek ‘s avonds ook in de kür de sterkste, met een hoge score van 69,75%. ,,Hij liep echt fijn. Ik ben super trots op mijn grote vriend”, zo bracht de amazone uit Ees via Facebook naar buiten. In de gewone proef maakte de combinatie al grote indruk en was de winnende score 67,94%. Hooge en Fulltime toonden een zeer vloeiende proef, met opvallend makkelijke galopwissels.

De tweede plaats in de Z2 was voor Marloes Oosterhof met Asimone B met 65,00%. Ann Wessels werd derde met Benice H met 64,26%.

De prijsuitreiking in de Z1, met winnaar Bronno Bloem en Linda Kouwenhoven. ©Steven Stegen

De prijsuitreiking in de Z1, met winnaar Bronno Bloem en Linda Kouwenhoven.
©Steven Stegen

In de Z1 won de enige man in het gezelschap, Bronno Bloem met Amadeus. Hij reed een eerlijke en verzorgde proef die werd beloond met 63,53%. Linda Kouwenhoven reed Bugatti Veyron NL naar de tweede plaats. Ze had haar handen vol, maar wist haar paard toch netjes door de proef te loodsen en behaalde 63,24%. Marjan van der Jagt eindigde met haar aansprekende pony Jagers Golden River tussen de grote paarden knap als derde.

Linda Kouwenhoven won eerder op de middag de M2 met Diva met een score van 67,17%. In de in handicap verreden kür werd de combinatie tweede.