archief
contact
+31 6 53239630

Floor Vos gooit hoge ogen op Hardenbergse Ruiterdagen

HARDENBERG – De deelnemers aan de Hardenbergse Ruiterdagen hadden het vrijdag niet makkelijk. Door hevige regenval werden de banen nat en liep het schema uit. Maar voor Floor Vos scheen de zon, zij won beide proeven in de ZZ-zwaar.
Floor Vos tijdens de prijsuitreiking in de kantine.

Floor Vos heeft de afgelopen dagen prima gepresteerd tijdens de deels verregende Hardenbergse Ruiterdagen. Zo won de amazone uit Valthe beide ZZ-zwaar proeven met haar paard Fitroit.

De Drentse combinatie was in beide proeven een klasse apart en won met 434 en 440 punten met ruime voorsprong. Door de hevige regenval was de organisatie genoodzaakt de rubriek een uur stil te leggen. De tweede prijzen waren voor Dagmar van ‘t Land (Bling Bling) en Miranda Trip (Sth’s Wiebe).

Floor Vos tijdens de prijsuitreiking in de kantine.
Floor Vos tijdens de prijsuitreiking in de kantine.

Trip had in de tweede proef pech toen haar paard in de uitgestrekte draf in galop sprong. ,,Normaal is dat een sterk onderdeel, maar nu bleven we net onder de 60% steken”, aldus de amazone op haar Facebookpagina. Jarmilla Peterson eindigde met Don Chello als derde in deze proef.

In de lichte tour behaalde Carolien Reverdink een mooi succes. De amazone uit Warnsveld voerde met Walk of Fame met afstand het klassement aan. ,,In de inter I zaten nog wat dingetjes. In de PSG was hij super goed bij de les en heb ik heel fijn gereden. Echt blij met mijn score van 68.29%”, aldus Reverdink.

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share