Indoor Groningen rolt rode loper uit voor L- en M-combinaties

Indoor Groningen rolt rode loper uit voor L- en M-combinaties

11 december 2014 22:49 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

blokjeZUIDBROEK | STEGEN.NET
Indoor Groningen, het vroegere Indoor Veendam, is duidelijk in trek bij de ruiters. Vooral voor de klassen L en M bestaat veel belangstelling. De organisatie heeft daarom extra rubrieken in deze klassen aan het programma toegevoegd. Indoor Groningen begint op 21 december en eindigt op 10 januari.

Indoor Groningen

Indoor Groningen in de Eurohal in Zuidbroek.

De extra L-rubrieken zijn op 23 december (klassiek en progressief) en voor de klasse M zijn er op 28 december extra wedstrijden (twee fasen en progressief). De extra rubrieken passen helemaal in de filosofie van Indoor Groningen om de paardensport in volle breedte de ruimte te geven. Naast springen is er dan ook dressuur en ook de pony’s, de menpaarden en tuigpaarden komen aan bod.

Ook weer hengstencompetitie
Op 7 januari is de Eurohal in Zuidbroek het strijdtoneel van de hengstencompetitie van het KWPN. Voor de fokkers is deze dag een must en een uitgelezen gelegenheid om jonge hengsten in actie te zien in de dressuur en het springen.

Internationaal
De laatste drie dagen zijn ingeruimd voor de internationale springruiters. Er zijn dit jaar twee rankingproeven, die meetellen voor de wereldranglijst. De organisatie verwacht dat het evenement daardoor nog aantrekkelijker wordt.

Meer info op de website van Indoor Groningen