Maaike ten Hoor grijpt met Lemniscaat Rapsodie Drentse ponytitel

Share
  • 1 februari 2015 17:41

door: redactie, 1 februari 2015 17:41

blokjeBRONNEGER | STEGEN.NET
Maaike ten Hoor is zaterdag Drents kampioen geworden bij de pony’s. De amazone uit Ruinen bouwde met Lemniscaat Rapsodie een ruime voorsprong op in de Z2 cat D/E.

Maaike ten Hoor Lemniscaat Rapsodie

Maaike ten Hoor en Lemniscaat Rapsodie poseren trots na het behalen van de titel.

Ten Hoor kwam met Lemniscaat Rapsodie tot een prima eindscore van 67,31% en bleef daarmee Romy Vreugdenhil met Vreugdehoeve’s Patrick (65,13%) en Almira Senel met Molenhorn’s Casanova (63,21%) voor. Daarmee was en sprake van een knappe top drie.

Voor Maaike ten Hoor en Lemniscaat Rapsodie was het niet het eerste succes. De combinatie timmert al geruime tijd aan de weg, ook internationaal. En Maaike wist in Bronneger niet alleen in de Z2 te overtuigen, ze werd ook nog reservekampioen in de M1 cat D/E met Nobility D Van Prinsenhof’s, achter kampioene Rozemarijn Koning met Florus.

Lisa Hamminga domineert in de Z1
In de Z1 grote maat domineerde Lisa Hamminga. Ze pakte de titel met haar pony Dekro’s Anigo met een score van 67,21% en stuurde bovendien Dekro’s Mathador naar de tweede plaats. Daarna volgde Julia Vroom op de derde plaats met Balthasar. De Z1 kleine maat werd gewonnen door Marit Meijer met Julia.