archief
contact
+31 6 53239630

Maaike ten Hoor grijpt met Lemniscaat Rapsodie Drentse ponytitel

BRONNEGER — Maaike ten Hoor is zater­dag Drents kampi­oen gewor­den bij de pony’s. De amazo­ne uit Ruinen bouw­de met Lemniscaat Rapsodie een ruime voor­sprong op in de Z2 cat D/E. Daarnaast werd ze reser­ve­kam­pi­oen in de M1. In de Z1 domi­neer­de Lisa Hamminga met de eerste en twee­de plaats. 

blokjeBRONNEGER | STEGEN.NET
Maaike ten Hoor is zater­dag Drents kampi­oen gewor­den bij de pony’s. De amazo­ne uit Ruinen bouw­de met Lemniscaat Rapsodie een ruime voor­sprong op in de Z2 cat D/E.

Maaike ten Hoor Lemniscaat Rapsodie
Maaike ten Hoor en Lemniscaat Rapsodie pose­ren trots na het beha­len van de titel.

Ten Hoor kwam met Lemniscaat Rapsodie tot een prima eind­sco­re van 67,31% en bleef daar­mee Romy Vreugdenhil met Vreugdehoeve’s Patrick (65,13%) en Almira Senel met Molenhorn’s Casanova (63,21%) voor. Daarmee was en spra­ke van een knap­pe top drie.

Voor Maaike ten Hoor en Lemniscaat Rapsodie was het niet het eerste succes. De combi­na­tie timmert al gerui­me tijd aan de weg, ook inter­na­ti­o­naal. En Maaike wist in Bronneger niet alleen in de Z2 te over­tui­gen, ze werd ook nog reser­ve­kam­pi­oen in de M1 cat D/E met Nobility D Van Prinsenhof’s, achter kampi­oe­ne Rozemarijn Koning met Florus.

Lisa Hamminga domi­neert in de Z1
In de Z1 grote maat domi­neer­de Lisa Hamminga. Ze pakte de titel met haar pony Dekro’s Anigo met een score van 67,21% en stuur­de boven­dien Dekro’s Mathador naar de twee­de plaats. Daarna volg­de Julia Vroom op de derde plaats met Balthasar. De Z1 klei­ne maat werd gewon­nen door Marit Meijer met Julia.

gerelateerde berichten
Total
12
Share