Mareille van Geel-Schröder pakt met Bryan zege in 1.40 op CH Zuidwolde

Share
  • 14 september 2015 08:41

door: redactie, 14 september 2015 08:41

ZUIDWOLDE | STEGEN.NET

Het CH Zuidwolde, voor het eerst in september op de kalender, had een 1.40-rubriek op het programma staan en die leverde de overwinning op voor Mareille van Geel-Schröder. In de barrage was ze met Brayn vijf tegenstanders te snel af.
Mareille van Geel-Schröder won op het CH Zuidwolde de 1.40 met Brayn (archief).

Mareille van Geel-Schröder won op het CH Zuidwolde de 1.40 met Brayn (archief).
FOTO: STEVEN STEGEN

Van de 16 deelnemers bleven er zes foutloos, zodat een mooie barrage volgde. Daarin trok Mareille van Geel-Schröder uit Gees aan het langste eind. Met haar ervaren Brayn (v. Orlando) zette ze de winnende tijd van 40,60 seconden op het scorebord.

Lennard de Boer eindigde als tweede. De Drentse kampioen kwam nu aan de start met Durango VDL (v. Zirocco Blue VDL) en deed met een tijd van 40,92 niet veel onder voor Van Geel. Leonie Jonkers stuurde Brazzaville naar de derde plaats.

ZZ
In de ZZ startte Mareille van Geel-Schröder ook met Brayn en dat leverde de tweede plaats op, achter winnaar Weite Oldenziel met Cerenia M (v. Quantum). Shanice Roozeboom pakte met Abrinosa de derde plaats. Michale Greeve was daarvoor al de beste in de Z-rubriek met Turbo Z, gevolgd door Rink-Jan Dijkstra met Sanchez.