archief
contact
+31 6 53239630

Mareille van Geel-Schröder pakt met Bryan zege in 1.40 op CH Zuidwolde

ZUIDWOLDE — Mareille van Geel-Schröder eiste met Bryan tijdens het CH Zuidwolde de zege op in het 1.40. De amazo­ne uit Gees was in de barra­ge net even snel­ler dan Lennard de Boer, die met Durango VDL de twee­de prijs pakte. 
Mareille van Geel-Schröder won op het CH Zuidwolde de 1.40 met Brayn (archief).

ZUIDWOLDE | STEGEN.NET

Het CH Zuidwolde, voor het eerst in septem­ber op de kalen­der, had een 1.40-rubriek op het program­ma staan en die lever­de de over­win­ning op voor Mareille van Geel-Schröder. In de barra­ge was ze met Brayn vijf tegen­stan­ders te snel af.
Mareille van Geel-Schröder won op het CH Zuidwolde de 1.40 met Brayn (archief).
Mareille van Geel-Schröder won op het CH Zuidwolde de 1.40 met Brayn (archief).
FOTO: STEVEN STEGEN

Van de 16 deel­ne­mers bleven er zes fout­loos, zodat een mooie barra­ge volg­de. Daarin trok Mareille van Geel-Schröder uit Gees aan het lang­ste eind. Met haar erva­ren Brayn (v. Orlando) zette ze de winnen­de tijd van 40,60 secon­den op het scorebord.

Lennard de Boer eindig­de als twee­de. De Drentse kampi­oen kwam nu aan de start met Durango VDL (v. Zirocco Blue VDL) en deed met een tijd van 40,92 niet veel onder voor Van Geel. Leonie Jonkers stuur­de Brazzaville naar de derde plaats.

ZZ
In de ZZ start­te Mareille van Geel-Schröder ook met Brayn en dat lever­de de twee­de plaats op, achter winnaar Weite Oldenziel met Cerenia M (v. Quantum). Shanice Roozeboom pakte met Abrinosa de derde plaats. Michale Greeve was daar­voor al de beste in de Z‑rubriek met Turbo Z, gevolgd door Rink-Jan Dijkstra met Sanchez.

gerelateerde berichten
Total
2
Share