Home » Indoor Groningen: Frans van den Heuvel wint met ‘foute’ kür in klasse L
dressuur

Indoor Groningen: Frans van den Heuvel wint met ‘foute’ kür in klasse L

ZUIDBROEK | STEGEN.NET

Frans van den Heuvel won zondag tijdens Indoor Groningen de finale van de DCIG in de klasse L. In een geweldige ambiance pakte hij met zijn ‘foute’ kür de meeste punten met Geronimo.
Frans van den Heuvel en Geronimo tijdens de ereronde. foto: Steven Stegen
Frans van den Heuvel en Geronimo tijdens de ereronde.
STEVEN STEGEN

Van den Heuvel riep bij het samenstellen van zijn kür de hulp in van de radiozender Q Music, dat dagelijks een ‘fout’ uur uitzendt. Veel van de meezinghits uit dat uur kwamen terug in de kür.

Van den Heuvel nam met een score van 72,834% nadrukkelijk afstand van de concurrentie. Tijdens de ereronde kreeg de winnende combinatie een ovationeel applaus.

Frans vertelde maandagmorgen op Qmusic hoe het is verlopen.

Leuke paarden
Hoofdjury Hergen van Hall zei een goede algemene indruk te hebben van de combinaties in de finale van de dressuurcompetitie Indoor Groningen (DCIG). ,,We hebben veel leuke paarden gezien. Ook valt het ons op dat de deelnemers veel werk hebben gemaakt van hun kür.”

Leon Thijssen - Ambler Gambler Jasper Kools - Chatto Nicky Snijder - Kalshoven's Zalsa & Jazz Robin Luurssen - Bologna Sarina Mayr - Zytske fan Wiardastate

Indoor Groningen 2015/2016

Foto's van Indoor Groningen, editie 2015/2016.

over de auteur

Steven Stegen

Steven (1967) werkt bijna 30 jaar in de journalistiek. Hij werkte voor vrijwel alle hippische bladen en diverse kranten. Daarna heeft hij zich op radio en TV toegelegd en natuurlijk op deze website.

Heb je tips en/of aanmerkingen of verbeteringen, meld die dan op info@stegen.net