archief
contact
+31 6 53239630

Nick van den Broek en Elmar van Hoorn smaak­ma­kers bij Roos in de Regio

WINSCHOTEN — Nick van den Broek won tijdens het spring­con­cours Roos in de Regio in Winschoten het ZZ-klas­siek. Maar ook Elmar van Hoorn en Rana Dalenoord pres­teer­den sterk in de zwaar­ste klasse. 
Nick van den Broek won met Easy Again de ZZ in Winschoten. Roos in de regio

WINSCHOTEN | STEGEN.NET
Nick van den Broek won tijdens het spring­con­cours Roos in de Regio in Winschoten het ZZ-klas­siek. Maar ook Elmar van Hoorn en Rana Dalenoord pres­teer­den sterk in de zwaar­ste klasse.

Nick van den Broek won met Easy Again de ZZ in Winschoten. Roos in de regio
Nick van den Broek won met Easy Again de ZZ in Winschoten.
REINOLD LOWES

Van den Broek schreef het ZZ-klas­siek op zijn naam met zijn paard Esay Again HBC (v. Arezzo VDL). Hij klop­te in de barra­ge twee tegen­stan­ders: Rana Dalenoord en Elmar van Hoorn. Van Hoorn was in de barra­ge de snel­ste met Darius de W. Maar een spring­fout deed hem op de derde plaats belanden.

Revanche
De revan­che liet niet lang op zich wach­ten. In het twee­de parcours ging Elmar van Hoorn met Darius de W. (v. Berlin) alsnog met de over­win­ning aan de haal. Maurice Stevens werd met Espoir d’Usance twee­de en Elmar van Hoorn werd ook nog derde met Ashville.

Lars Slagter won met Vienna het tweede M-parcours. foto: Reinold Lowes
Lars Slagter won met Vienna het twee­de M‑parcours.
REINOLD LOWES

In de klas­se M waren de over­win­nin­gen voor Marianne Boerema met Dollards Fabian HBC en in het twee­de parcours voor de jonge Lars Slagter met Vienna.

gerelateerde berichten
Total
1
Share