archief
contact
+31 6 53239630

EK jonge spring­rui­ters gaat in 2018 aan CH De Wolden voorbij

VEENINGEN — De orga­ni­sa­tie van het CH De Wolden grijpt naast het EK voor jonge spring­rui­ters in 2018. De FEI heeft geko­zen voor het Franse Fontainebleau, zo meldt RTV Drenthe. De Wolden mikt nu op 2018 om alsnog het EK binnen te halen. 
EK jonge springruiters. De nieuwe hoofdpiste van het CH De Wolden.

VEENINGEN | STEGEN.NET

De orga­ni­sa­tie van het CH De Wolden grijpt naast het EK voor jonge spring­rui­ters in 2018. De FEI heeft geko­zen voor het Franse Fontainebleau, zo meldt RTV Drenthe.
EK jonge springruiters. De nieuwe hoofdpiste van het CH De Wolden.
De hoof­dring van het CH De Wolden in Veeningen.
CH DE WOLDEN

Tijdens het CH De Wolden werd vorig jaar gepro­beerd het EK van 2018 binnen te slepen. Directeur topsport Maarten van der Heijden van de KNHS bracht toen een bezoek aan het evene­ment en hij toon­de zich zeer posi­tief over de kansen.

Maar de FEI heeft toch in het voor­deel van Fontainebleau beslo­ten. Vice-voor­zit­ter Peter Pluijter vindt dat jammer, maar de ambi­tie is er niet minder om. „We gaan nu voor de orga­ni­sa­tie van het EK in 2019”, zo zegt hij tegen de regi­o­na­le omroep.

Pluijter denkt dat de FEI voor Fontainebleau heeft geko­zen, omdat daar ook de disci­pli­nes even­ting en dres­suur kunnen worden aange­bo­den. CH De Wolden zoekt daar­om ande­re part­ners, zodat in 2019 ook alle takken van paar­den­sport voor handen zijn op het EK.

gerelateerde berichten
Total
1
Share