archief
contact
+31 6 53239630
EK jonge springruiters. De nieuwe hoofdpiste van het CH De Wolden.

EK jonge springruiters gaat in 2018 aan CH De Wolden voorbij

VEENINGEN | STEGEN.NET

De organisatie van het CH De Wolden grijpt naast het EK voor jonge springruiters in 2018. De FEI heeft gekozen voor het Franse Fontainebleau, zo meldt RTV Drenthe.
EK jonge springruiters. De nieuwe hoofdpiste van het CH De Wolden.
De hoofdring van het CH De Wolden in Veeningen.
CH DE WOLDEN

Tijdens het CH De Wolden werd vorig jaar geprobeerd het EK van 2018 binnen te slepen. Directeur topsport Maarten van der Heijden van de KNHS bracht toen een bezoek aan het evenement en hij toonde zich zeer positief over de kansen.

Maar de FEI heeft toch in het voordeel van Fontainebleau besloten. Vice-voorzitter Peter Pluijter vindt dat jammer, maar de ambitie is er niet minder om. ,,We gaan nu voor de organisatie van het EK in 2019″, zo zegt hij tegen de regionale omroep.

Pluijter denkt dat de FEI voor Fontainebleau heeft gekozen, omdat daar ook de disciplines eventing en dressuur kunnen worden aangeboden. CH De Wolden zoekt daarom andere partners, zodat in 2019 ook alle takken van paardensport voor handen zijn op het EK.

Total
1
Shares
0 deel
0 deel
1 deel
0 Tweet
0 deel