archief
contact
+31 6 53239630

Dressuuramazone Laura Zwart domineert ZZ-licht in Beilen

BEILEN – Dressuuramazone Laura Zwart was vrijdagavond in Beilen zeer succesvol in de ZZ-licht. De amazone uit Oosterwolde werd eerste, tweede en gedeeld derde. Marissa Spoor was in de Z2 met afstand de beste.
Laura Zwart met Lumen Dylan (Vivaldi x Jet Set D). De combinatie won in Beilen de ZZ-licht.
Laura Zwart met Lumen Dylan (Vivaldi x Jet Set D). De combinatie won in Beilen de ZZ-licht. FOTO: Steven Stegen

Beilen | STEGEN.NET

Dressuuramazone Laura Zwart was vrijdagavond in Beilen zeer succesvol in de ZZ-licht. De amazone uit Oosterwolde werd eerste, tweede en gedeeld derde.
Laura Zwart met Lumen Dylan (Vivaldi x Jet Set D). De combinatie won in Beilen de ZZ-licht.
Laura Zwart met Lumen Dylan (Vivaldi x Jet Set D). De combinatie won in Beilen de ZZ-licht.
FOTO: Steven Stegen

Zwart: ,,Ik heb super fijn gereden en had mega punten!” Ze won de rubriek in het zadel van Lumen Dylan (Vivaldi x Jet Set D) met een score van 239,5 punten. Ook met Lumen Express zette Zwart een knappe proef neer. Express debuteerde in de ZZ-licht met een uitstekende tweede plaats met een score van 236,5. Met haar paard Eros werd Zwart ook nog eens gedeeld derde.

In de Z2 won Marissa Spoor onbedreigd met haar Brinkhof’s Empire S. Spoor vormt een aansprekende en geroutineerde combinatie met haar paard en werd beloond met een mooie score van 230 punten. Veronique Roerink eindigde als tweede. De amazone uit Beilen behaalde met Glen Moray224,5 punten. Krista Lensing werd met Edurant derde met 223,5.

Total
2
Shares
0 deel
0 deel
2 deel
0 Tweet
0 deel