Drentse commissaris van de Koning Jetta Kleinsma bezoekt CH De Wolden

  • 26 juli 2018 17:11

door: Fred Lubbers, 26 juli 2018 17:11

blokjeVeeningen | Stegen.net
De organisatie van het CH de Wolden heeft donderdag bijzonder bezoek gehad. Commissaris van de Koning, Jetta Klijnsma, bracht een werkbezoek aan het concours, dat begonnen is aan de tweede week.

Van links naar rechts burgemeester Roger de Groot, vice-voorzitter Peter Pluijter, Jan Broek, CdK Jetta Kleinsma en voorzitter Christiaan Hendriksen.
CH De Wolden | Fred Lubbers

Bestuursleden Christiaan Hendriksen, Jan Broek en Peter Pluijter verwelkomden Kleinsma. Ook de burgemeester van de gemeente De Wolden, Roger de Groot, heette haar welkom bij het grootse evenement in zijn gemeente.

Klijnsma liet zich uitvoerig informeren over het concours hippique en ook over het Europees Kampioenschap, dat in 2019 in Veeningen wordt gehouden. Dan is het concoursterrein van CH de Wolden het middelpunt van het Europees Kampioenschap springen voor Young Riders, Juniors & Children. Dat staat op het programma van 9 tot en met 14 juli 2019.