Home » Nederland zevende in landenwedstrijd Dublin Horse Show
springen

Nederland zevende in landenwedstrijd Dublin Horse Show

blokjeDublin | Stegen.net
De Nederlandse springruiters zijn vrijdag zevende en daarmee één na laatste geworden in de Nations Cup bij de Dublin Horse Show. Angelique Hoorn reed als enige een foutloze ronde. Over de twee omlopen was Doron Kuipers de beste Nederlander.

De equipe uit Mexico was de verrassende winnaar bij de Dublin Horse Show. De Mexicanen behaalden over de twee omlopen een totaal van acht strafpunten, met Patricio Pasquel als uitblinker. Hij reed met Babel twee foutloze ronden. Italië, Frankrijk en gastland Ierland werden gezamenlijk tweede met 12 strafpunten.

Oranje kwam op een totaal van 32 strafpunten. Doron Kuipers zette voor Nederland het beste resultaat neer. Hij kreeg met Charley in de beide omlopen een balk. Bart Bles en Israel van de Dennehoeve hadden 8 en 4, Kevin Jochems met Captain Cooper 12 en 8 en Angelique Hoorn 12 en 0.

Angelique Hoorn Brego
Angelique Hoorn met Brego R’n B (archief)
Steven Stegen

De ervaren Hoorn verscheen aan de start met Brego R’n B van eigenaar Arjen Vos uit Dwingeloo.over de auteur

redactie

De redactie van Stegen.net bericht sinds 1995 over de paardensport, met het accent op Noord-Nederland.

Heb je tips en/of aanmerkingen of verbeteringen, meld die dan op info@stegen.net