archief
contact
+31 6 53239630

Monsterscores voor Floor Vos bij Drentse dressuurselectie

ūüĒī EXLOO Floor Vos zette het afge¬≠lo¬≠pen week¬≠end een duide¬≠lijk stem¬≠pel op de selec¬≠tie voor het Drents kampi¬≠oen¬≠schap dres¬≠suur. In het Hippisch Centrum Exloo won ze zowel het Z1 als het Z2. In het ZZ-licht was Floor van Manen de beste. 
Floor Vos met Indiana-Linda DFV Indoor Groningen

ūüĒī Exloo
Floor Vos zette het afge¬≠lo¬≠pen week¬≠end een duide¬≠lijk stem¬≠pel op de selec¬≠tie voor het Drents kampi¬≠oen¬≠schap dres¬≠suur. In het Hippisch Centrum Exloo won ze zowel het Z1 als het Z2. In het ZZ-licht was Floor van Manen de beste.

Floor Vos won de twee klas­sen zeer over­tui­gend en met echte mega­s­co­res. Met Indiana-Linda DFV pakte ze in het Z1 de zege met een score van 252,5 punten en zette ze Ina Katerbarg met Floranc (244,5) en Anja Prop met Stal Jede’s Imbert (238,5) op ruime achter­stand. Het was pas de twee­de wedstrijd op dit niveau van Floor Vos en Indiana-Linda DFV.

Floor Vos met Indiana-Linda DFV Indoor Groningen
Floor Vos met Indiana-Linda DFV.
ūüďł Steven Stegen

In het Z2 pakte Vos ander­maal de winst, nu in het zadel van Happy-Weet DFV. Met een onge­loof­lij­ke 254,5 punten nestel­de de amazo­ne uit Valthe zich hier aan kop van het klas­se­ment. Dat is een percen­ta­ge van maar liefst 74,85%.

Ook de score van de nummer twee, Merieke Voorneveld met Giovanni, mocht er trou­wens zijn. De amazo­ne uit Exloo behaal­de 241,5 punten. Op plaats drie volg­de Marjan Hooge met Idem Dito (240,5).

Van Manen toont vorm

In het ZZ-licht was er ook een duide­lij­ke winna­res. Floor van Manen bewees opnieuw haar goede vorm met Gregor. Met een resul­taat van 244 punten wist de amazo­ne uit Emmen Elviera Boverhof (Virginia) en Marjan Hooge (Homerus P) achter zich te houden.

Bij de Z2 pony’s ging de eerste prijs naar Indy de Vroet met haar pony Golden Princess met een score van 68,25%.

gerelateerde berichten
Total
14
Share